Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt-chefen slutar efter anklagelser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan företag som Ubisoft har kämpat mycket med negativ publicitet till följd av dålig arbetsmiljö, trakasserier och annat under det senaste året, har CD Projekt Red i huvudsak varit i rampljuset på grund av illslug marknadsföring och "mindre polerade" konsolutgåvor av Cyberpunk 2077. Fram tills nu...

Bloomberg-journalisten Jason Schreier har kommit över ett e-postmeddelande som skickats runt CD Projekt där Konrad Tomaszkiewicz, game director på The Witcher 3: Wild Hunt, skriver att han lämnar företaget efter att ha utretts för mobbning på arbetsplatsen. Intressant nog fann utredningen som gjordes inte tillräckligt med bevis för detta, men Tomaszkiewicz väljer att lämna ändå eftersom han förstår att vissa människor tycker att det är obekvämt att arbeta med honom, och han ber så mycket om ursäkt till alla som berörts. I avskedsmejlet skriver han bland annat:

"I am going to continue working on myself. Changing behavior is a long and arduous process, but I'm not giving up, and I hope to change."

Man kan misstänka att Tomaszkiewicz hade en nyckelroll inför nästa The Witcher-spel, och vad detta innebär för utvecklingen och inriktningen återstår att se.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content