Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red snackar med The Witcher 3-moddare inför ny uppgradering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är väl många som har gått och drömt om en rejäl uppgradering av The Witcher 3 ganska länge nu. Och i en tid där remakes och remasters är hett så tycker man ju att det helt enkelt borde vara dags, att efter sex års tid få möjligheten att än en gång hoppa upp på Roach, nyligen framröstad som bäst häst för att återuppleva en redan nu storslagen spelvärld i ännu bättre kvalitet. Den drömmen ser nu ut att äntligen bli verklighet då utvecklaren CD Projekt Red bekräftar att de inte bara har en uppgradering på gång utan att de även har kontakt med utvalda moddare för att hitta ett sätt att kunna använda deras arbete i den nya versionen.

Det handlar om högre fps på Xbox Series S/X och PS5 samt "förbättringar" till PC. Vad dessa förbättringar faktiskt innebär i detalj är än så länge oklart men att ett sex år gammalt spel som redan nu ser majestätiskt ut på PC kommer att se ännu bättre ut är förstås en nyhet som kommer att få fans att jubla i datorstolen. Enligt skaparen av The Witcher 3 HD Reworked Project, Halk Hogan, icke att förväxla med en viss Hulk Hogan så kommer hans gedigna arbete att dyka upp i den nya versionen av spelet och tidigare i veckan gick han också ut med följande meddelande till sina fans.

"Hello dear friends! It's been a while since the last video. I know we announced a new HDRP preview in early March, but we've been silent. Sorry for that. But in return, I have some good news. And there are reasons why I was quiet and why I don't show much. I think the most important news is that I received an official message from CDPR about cooperation. It's not clear yet, but it's very likely that HDRP will be included in the official next-generation update. What's next? As always, we thank you for your support and patronage. ❤️"

Det gäller dock att sitta still i båten, då branschen som bekant har en tendens att svänga både ofta och kraftigt och ingenting är spikat ännu, precis som Halk själv nämner. Att CD Projekt Red har bekräftat dialogen tyder dock på att chanserna borde vara hyfsat goda att vi faktiskt får se moddar i en uppgraderad version av The Witcher 3.

Hur sugna är ni på att lira ett upphottat The Witcher 3?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content