Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Biomutant

Se Biomutant-gameplay från alla format

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När CD Project Red marknadsförde Cyberpunk 2077 i höstas visade de mestadels bara gameplay från PC-versionen, och när vi äntligen fick se konsolversionerna var det i hårt scriptade sekvenser från Xbox One X och Playstation 4 Pro. Eftersom mycket av spelets försäljning var standardversionerna av Xbox One och Playstation 4 som nätt och jämt fungerade, bör vi väl kunna enas om att det var ett fult tilltag.

Lyckligtvis spelar THQ Nordic med öppna kort när det gäller Biomutant, som har premiär nästa vecka. Nu har de valt att publicera gameplay från alla versioner av spelet, så det är möjligt att se hur det fungerar till flera format.

Biomutant är ett actionrollspel utvecklat av svenska Experiment 101, och lanseras den 25 juni till PC, Xbox One och Playstation 4.

HQ

Playstation 4 & Xbox One

HQ

Playstation 4 Pro & Xbox One X

HQ

PC

Relaterade texterLoading next content