Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Inget cross-play för Borderlands 3 till Playstation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gearbox har som bekant utlovat att Borderlands 3 skulle få stöd för cross-play så att du ska kunna spela tillsammans med andra oavsett om de lirar via PC, Playstation, Stadia eller Xbox. Nu är det äntligen på väg - utom för de som har Playstation 4 eller Playstation 5.

Gearbox-grundaren Randy Pitchford skriver nämligen följande på Twitter:

"Good news or bad news first? Good News: An update for Borderlands 3 has been prepared for release that includes full crossplay support across all platforms. Bad News: For certification, we have been required by the publisher to remove crossplay support for Playstation consoles."

De har alltså blivit ombedda att ta bort cross-play, men vad orsaken är, vet vi inte. En rimlig gissning är att det är relaterat till den ersättningsmodell Epic avslöjade under rättegången mot Apple. Enligt Epic-chefen Tim Sweeney är Sony nämligen de enda som krävt ersättning för cross-play. De som har PC, Stadia eller Xbox kan dock som sagt loota och dräpa bossar tillsammans inom kort.

Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content