Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite utökas med Rick and Morty och Superman

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Epic Games Fortnite har blivit en sådan enorm framgång att de kunnat fixa samarbeten som få andra ens kan drömma om. Detta har tagit fart ytterligare nyligen med gästspel från lirare som Xenomorph, Kratos, Lara Croft och självaste Master Chief - bland många andra välkända ansikten. Och nu är det dag för ännu fler.

Efter en lång tids rykten har vi fått två nya trailers från Fortnite som bekräftar att Rick Sanchez från Rick and Morty, Superman samt utomjordingar som kan förklä sig som människor är några av de skins vi kan se fram emot i Chapter 2 Season 7 av spelets Battle Pass.

HQ

Något som gör det nya Battle Pass extra speciellt är att det inte är lika nivåbaserat längre. Istället för att arbeta igenom varje nivå, får vi nu med så kallade Battle Stars i viss mån välja vilka saker vi vill ha. Kolla in mer om detta i videon nedan.

HQ

Utöver det här, låter den nya säsongen oss att flyga runt i UFO:s, döda människor med nya rymdvapen, skapa vår egen utomjording genom att köpa Battle Pass, modifiera vapen i mycket större utsträckning och annat. Kort sagt verkar det vara ett välfyllt paket som levereras.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content