Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

Xbox-chefen hyllar God of War-skaparen efter hatmeddelanden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En överväldigande majoritet tog såklart besvikelsen av God of War-uppföljarens försening på ett bra sätt, även om det givetvis var trkigt. Men som vanligt klarar inte alla att bete sig som folk, och det är trevligt att se att de som går emot hatarna får beröm.

Det tog nämligen inte lång tid från förseningen innan Alanah Pearce, som fick jobb som författare hos Santa Monica Studio förra året, fick hatmeddelanden om att det var hennes fel att God of War: Ragnarök sköts upp, prat om våldtäkter och annan idioti. Pearce är känd för att vara öppen om sådana saker, och denna gång var inget undantag. Då klev Cory Barlog, huvudförfattare och creative director för God of War, in och skrev på Twitter att det är fruktansvärt att göra något sådant, och poängterade att folk istället borde rikta sitt hat mot honom eftersom han var den som fattade beslutet. Detta noterades av Xbox-bossen Phil Spencer, som också blandade sig i diskussionen och twittrade:

"This is what leadership looks like. Well done."

Vi kan såklart inte hålla med mer. Beröm till Barlog, Pearce och Spencer, samt ett långt finger till folk som på fullaste allvar tror att det är en fiffig grej att posta sådan skit till andra.

God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content