Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
F1 2021

Ny F1 2021-trailer ger oss en titt på Braking Point

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

F1 2021 visades under gårdagskvällen upp i en stream som bjöd på ytterligare en titt på det Codemasters-utvecklade racingspelet. Idag kan vi därmed bjuda på en ny trailer för spelet, samt massor av ny information som berör några av de nya funktioner som kommer i nästa upplaga av serien.

Först av allt gavs en titt på Braking Point. Vi kan förvänta oss att spela som ett av fem team och klättra uppåt i F2 och F1 under tre säsonger, med en blandning av racing och mellansekvenser. Sedan berördes även karriärläget för två spelare, som kommer att låta spelarna arbeta tillsammans eller mot varandra, med kontraktsförslag och teambyten som kommer att vara tillgängliga att utforska.

Det finns också en ny funktion kallad Real-Season Start som låter spelarna dyka ner i en återspegling av den verkliga Formel 1-säsongen, genom att ta över och spela resten av säsongen själva.

F1 2021 kommer också utöka förarstatistiken som introducerades redan i F1 2020. Den här gången kommer det att finnas en del ny statistik, bland annat en Focus Attribute, och denna statistik kommer att uppdateras allteftersom live-säsongen fortskrider.

Såhär beskriver Codemasters versionerna till Playstation 5 och Xbox Series S/X:

"Taking advantage of the new hardware, F1 2021 delivers all these features with a stunning graphical uplift, better loading times, and force feedback, and a much more detailed damage model."

Trailern hittar du härunder och den 16 juli är det premiärdags till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X.

HQ
F1 2021

Relaterade texter

5
F1 2021Score

F1 2021

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Codemasters har de senaste åren byggt en bra F1-serie, men kommer årets upplaga att fortsätta med plattan i mattan? Johan har testat...

0
GRTV videorecenserar F1 2021

GRTV videorecenserar F1 2021

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Vi skriver ju recensioner på så gott som alla spel som når butikshyllorna. Det har vi ju faktiskt gjort sedan september 2002. Text är roligt, och tränar hjärnan lite...Loading next content