Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Gamereactor PC Build - The Snowball (del 4) - Det slutliga resultatet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Gamereactor PC Build - The Snowball (del 4) - Det slutliga resultatet!

Vi på Gamereactor har arbetat med Project Snowball till och från ett tag nu och låtit Global Editor Magnus lära sig hur man bygger en dator steg för steg, medan vi arbetar för att han ska få den ultimata maskinen som han behöver för både spel och arbete.

Här i del 4 har vi äntligen nått det slutliga stadiet då vi slopar kodnamnet (mest för att det inte längre är helt vitt) och anser bygget vara färdigt.

Men vilka komponenter innehåller det slutliga bygget? Tja, för att få en ordentlig titt kan du titta på videon nedan (spoiler alert: den har 11th gen Intel-processor och det mest kraftfulla grafikkortet vi kunde hitta):

HQ

...och innan du går:
Du kan köpa GIGABYTE AORUS moderkort med Intel Z590 chipset just här.

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.Loading next content