Svenska
Gamereactor
nyheter
Senua's Saga: Hellblade II

Ninja Theory säger att Senua's Saga: Hellblade II blir "extra verkligt och brutalt"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare i veckan avslöjade Microsoft att den Cambridge-baserade utvecklaren Ninja Theory skulle delta i torsdagens Xbox Games Showcase: Extended. Och detta gjorde man, under ledning av medgrundaren och chief design director Tameem Antoniades.

Han hade en video att visa, där vi fick se hur de arbetade med det kommande Senua's Saga: Hellblade II. Detta innefattade saker som att filma miljöer, göra kostymer (och därefter skanna kostymerna), använda satellitdata, motion capture-jobb, två års kampsportsutbildning för skådespelerskan Melina Juergens och besök på Island. Det sistnämnda är viktigt eftersom spelet utspelar sig på just Island under 800-talet.

Det blir dock ingen traditionell uppföljare eftersom Antoniades säger att de strävar efter att göra äventyret "mycket speciellt", även om det innebär en hel del merarbete. Ett område som kommer att vara annorlunda är striderna, som beskrivs som "extra verkliga och brutala".

Vi har fortfarande inget releasedatum för Senua's Saga: Hellblade II, men vi räknar med att det släpps nästa år till PC och Xbox Series S/X, och det låter verkligen som att det kommer att vara ett spel värt att hålla ögonen på. Kolla in videon nedan för att följa arbetet med Senuas nya äventyr bakom kulisserna.

HQ
Senua's Saga: Hellblade II

Relaterade texter

1
Hellblade II-chefen lämnar Ninja Theory

Hellblade II-chefen lämnar Ninja Theory

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Det är inte långt kvar nu innan Senua's Saga: Hellblade II ska lanseras, men när det efterlängtade äventyret väl släpps den 21 maj så kommer det att göra det utan att...



Loading next content