Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Rykte: Far Cry 7 kommer att vara "radikalt annorlunda"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den förmodligen bästa källan vi har när det gäller obekräftade rykten är Bloomberg-journalisten Jason Schreier. Och nu har han varit igång igen och pratat med Triple Click podcast om en framtida installation i Far Cry-serien. Och vi pratar då inte om Far Cry 6, utan snarare om spelet som kommer efter det. Schreier sade:

"From what I have heard, if I remember correctly, they're aiming to go in a radically different direction for Far Cry after [Far Cry 6]"

Far Cry 6 lanseras i oktober till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Vi har ingen aning om när spelet efter det kommer att släppas, men en rimlig gissning är 2023. Det har funnits några udda spinoff-delar i Far Cry-serien tidigare, främst Far Cry Primal från 2016 och Far Cry: New Dawn från 2019.

Om dessa två spel ger oss någon indikation på vad som komma skall är dock oklar och Ubisofts planer kan vara något helt annat. Dessutom finns det tänkbara, men ovanliga, scenariot att Schreier har fel också.

Far Cry 6
Bild från Far Cry Primal

Tack ComicBook

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content