Svenska
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Capcom presenterar Monster Hunter Stories 2-planerna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis som för Monster Hunter Rise, har Capcom tidigare avslöjat att Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kommer att få flera kostnadsfria expansioner efter lanseringen för att hålla spelarna engagerade. Nu har de presenterat sin så kallade vägkarta som innehåller fem tillskott från juli till oktober i år.

Den första uppdateringen lanseras bara en vecka efter lanseringen och den introducerar Monster Hunter Rise-karaktären Palamute som en ny Monstie-allierad. Därefter, den 5 augusti, läggs Kulve Taroth till som det första exklusiva co-op-monstret efter lanseringen och dessutom kommer då Hellblade Glavenus samt Boltreaver Astalos.

Uppdatering 3 i början av september bjuder på Soulseer Mizutsune, Elderfrost Gammoth och Oroshi Kirin, och uppdatering 4 i slutet av september släpper loss följande monster: Dreadking Rathalos och Molten Tigrex. Den femte och sista uppdateringen är särskilt intressant eftersom ett av de co-op-exklusiva monstren ännu inte har presenterats i detalj. Vi vet dock att Silver Rathalos och Gold Rathian kommer att ansluta till spelet detta datum.

Hur sugen är du själv på Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin?

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Relaterade texter



Loading next content