Svenska
Gamereactor
nyheter
World War 3

Efter en katastrofal early access är World War 3 nu tillbaka, mer lovande än någonsin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den såg ju så lovande ut, indietiteln World War 3. Chernobylite-utvecklaren The Farm 51 som tryckte på varenda hype-knapp hos inbitna Battlefield-fans och lovade att ge dem allt det där de älskar så innerligt. Och på pappret var det också så, det var en näst intill perfekt modern variant av EAs tidiga krigstitlar men alla vet att en multiplayer-skjutare aldrig avgörs på pappret, den avgörs på slagfältet och där fanns det minst sagt en del att önska, något vi också tog upp i vår recension.

Efter en katastrofal early access full av buggar, prestandaproblem, usel kartdesign, oändliga laddningstider och en horribel spelmekanik plockade The Farm 51 bort spelet från Steam och drog sig tillbaka, bort från rampljuset för att fortsätta jobba med World War 3 i det dunkla. Och så blev det uppenbarligen för efter över ett års radiotystnad har vi nu fått en trailer som visar på rejäl uppryckning. Faktum är att det ser ut som ett helt nytt spel.

Trailern säger dock ingenting om när vi kan förvänta oss en release och vi vet heller inte heller huruvida det rör sig om en köptitel eller om det blir free-to-play. Vi får vänta och se helt enkelt men i och med den nya trailern känns det som om att World War 3 är att räkna med igen.

World War 3

Relaterade texter

World War 3Score

World War 3

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

World War 3 är, utvecklat i samarbete med riktiga militärer, ytterligare ett i raden av försök att skapa den ultimata och mest realistiska militärupplevelsen hittills. Vi är inte imponerade och ambitionerna skiner inte igenom.

0
Kolla in inställningsmöjligheterna i WW3

Kolla in inställningsmöjligheterna i WW3

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha släppt det unika Chernobylite i somras (kommer snart till konsol) har The Farm 51 återigen lagt fokus på World War 3, deras realistiskt taktiska actionspel...

0
GRTV klämmer lite på World War 3

GRTV klämmer lite på World War 3

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje veckodag (och ibland helger, men bara om vi känner oss givmilda och arbetstokiga) sänder vi klockan 16:00 något som sedan 2014 har kallats för Gamereactor Live....



Loading next content