Svenska
Gamereactor
nyheter
Skate

Skate 4 kan bli open world och få multiplayer, enligt ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har precis släppts en ny trailer till Skate 4, en video som är lite mer av en "behind the scenes" och av allt att döma så kan det bli ett open world-spel, dessutom med både multiplayer och möjlighet att skapa sin egen karaktär. Videon i sig visar inget nytt gameplay eller egentligen någonting som har med innehållet i spelet att göra. Det är snarare vad som sägs i videon som är intressant, det vill säga kommentarerna från personer som faktiskt har sett spelet.

En streamer säger till exempel "it just looks beautiful... this whole open world," medan en annan tycker att det påminner om Skate 2, som ju var mer eller mindre var en enda enorm nedförsbacke. Det pratas också om att kunna kliva av brädan för att kunna klättra över objekt, vilket skulle kunna tyda på att det inte är en låst linjär karta. En annan röst kan inte vänta på att få spela med sina "homies", något som starkt indikerar att multiplayer skulle kunna vara aktuellt. Jag vill inte se ut som alla andra, påpekar någon och hintar därmed om möjligheten att kunna designa sin egen karaktärsmodell.

Eftersom vi redan vet att EA inte kommer att visa Skate 4 på EA Play på torsdag så får vi fortsätta att spekulera till vi får mer information men det låter uppenbarligen som om att Full Circle och EA kan ha något intressant på gång.

Här kan du se videon!

Är du taggad på ett Skate 4 med open world och multiplayer?

Skate

Relaterade texter

0
EA visar upp Skate i ny video

EA visar upp Skate i ny video

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Teamet bakom är fortfarande i "pre-pre-alpha", så vi bör inte förvänta oss en full lansering inom den närmaste tiden...

0
Ny Skate-trailer visar stora framsteg

Ny Skate-trailer visar stora framsteg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Skate är fortfarande under utveckling, och även om det är free-to-play och anses vara ett live service-spel, verkar det som om utvecklaren gjort stora framsteg både med...

0
Studion bakom Skate visar upp nytt gameplay

Studion bakom Skate visar upp nytt gameplay

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Studion Full Circle bildades enbart för att återuppliva Skate, något de valt att göra med en osedvanlig öppenhet, vilket gör att det växer fram parallellt med communityts...



Loading next content