Svenska
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Tomb Raider

Ny patch tar Shadow of the Tomb Raider in i den nya generationen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Innan Nathan Drake tog sina första stapplande steg ut i ljuset och in i våra hjärtan så hade Lara Croft redan jagat skatter i ett drygt decennium och gjort underverk för att fylla samma äventyrliga begär hos oss spelare som Indiana Jones gjorde för filmvärlden en gång i tiden.

Nu har hennes senate installation, Shadow of the Tomb Raider, i och med patch 2.01 fått sig ett rejält lyft till den nya generationens konsoler och vi kan numera unna oss förstklassiga skattjakter i hissnande 4K med 60 bilder per sekund. Detta gäller främst till Playstation 5 men även till Xbox verkar äventyret ha fått sig en förbättring då krysslådans version nu har stämpeln "Optimized for Xbox Series X|S".

En välförtjänt förbättring tycker vi på redaktionen då Lara faktiskt har hela sjutton, mer eller mindre, briljanta äventyr i bagaget som har förgyllt många timmar hos fansen genom åren.

Shadow of the Tomb Raider
Vilket spel vill du få uppgraderat härnäst?

Relaterade texter

Shadow of the Tomb RaiderScore

Shadow of the Tomb Raider

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Lara Crofts nya trilogi avslutas med jordens undergång. Vi har satt betyg på det mörkaste kapitlet i sagan om gravplundraren hittills...



Loading next content