Svenska
Gamereactor
nyheter

Bam Margera stämmer Paramount och MTV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte bara Disney-stjärnor och Gerard Butler som är på stämningshumor efter uteblivna intäkter. Nu meddelar Variety att den före detta Jackass-stjärnan Bam Margera stämmer Paramount och MTV, med sikte på producenterna Johnny Knoxville och Spike Jonze. Margera, som sparkades från produktionen av kommande Jackass Forever förra hösten, menar att han har behandlats på ett omänskligt vis och att han tvingades skriva på ett slags hälsoavtal medan har på rehab, utan att ha fått kontakta någon advokatför att läsa det finstilta, och fick sedan sparken efter att ha testats positivt för droger.

Behandlingen av Margera jämförs med Britney Spears förmyndarskapsfall och enligt stämningen har han fått utstå psykologisk tortyr på grund av detta:

"Margera was made to endure psychological torture in the form of a sham Wellness Agreement, and then ultimately terminated for his protected class status due to his medical condition, and his complaints about Defendants' discriminatory conduct towards him."

Jackass Forever får biopremiär den 22 oktober. Vad tycker du om detta? Tror du att Margera har en chans här?

Bam Margera stämmer Paramount och MTV


Loading next content