Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Nytt Quake utannonseras på QuakeCon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Quake brukade vara ett absolut monster som satte standarden när det gäller förstapersonsskjutare. Idag är det annorlunda och den senaste delen kom 2017, och serien är helt enkelt inte lika populär som den brukade vara. Men enligt insidern Shpeshal_Nick är det ett nytt Quake på gång som kanske kan förändra detta.

Han hävdade detta i sin podcast för några veckor sedan och tillade att spelet utvecklas av både Id Software (Doom) och MachineGames (Wolfenstein: The New Order). Sedan dess har vi inte hört något mer om det, tills igår kväll då det officiella QuakeCon-kontot på Twitter postade schemat för QuakeCon 2021, som börjar den 19 augusti.

Om du läser det noga är det första stora grejen efter öppningen av QuakeCon att Id Software och MachineGames ska firar 25 år med Quake. Detta låter väldigt likt ryktet från Shpeshal_Nick, och han tweetade snabbt därefter:

"Orly? Machine and id wanna talk Quake? Starting to think my source on this one might be a good one"

Vi får se om sex dagar om han hade rätt i sina förutsägelser, men vi måste säga att chanserna för ett nytt Quake har ökat mycket med detta något misstänkta sammanträffande.

Rykte: Nytt Quake utannonseras på QuakeCon

Tack GameRant



Loading next content