Svenska
Gamereactor
nyheter

Zendaya blir protagonisten i Dune-uppföljaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är mycket som är oklart med Dune-franchisen på vita duken just nu. Förutom att storfilmer har haft en tendens att floppa på bio är det dessutom inte garanterat att Dune får en uppföljare. Det vore alltså synd att inte få mer ökenaction då Dune är den första av två tilltänkta delar. Regissören Denis Villeneuve är dock hoppfull om att Del 2 får grönt ljus och berättade förväntansfullt för italienska blaskan La Repubblica (via IGN) att Zendayas rollfigur kommer att vara huvudpersonen i andra uppföljaren:

"I'm honoured to present on-screen two talents [Timothée Chalamet and Zendaya] that are so explosive, and I can't wait to shoot the second part of Dune to get them back together. Knowing that in the next chapter Zendaya will be the protagonist of the story"

Zendaya spelar karaktären Chani, en mystisk kvinna som förföljer Pauls drömmar (spelad av Timothée Chamalet). I första filmen får en kortvarig roll, så det vore inte konstigt att hon får större utrymme i del två. Dune får svensk biopremiär den 17 september. Är du taggad?

Zendaya blir protagonisten i Dune-uppföljaren
HQ


Loading next content