Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsoft om att kräva konstant uppkoppling

Efter morgonens nyhet om att Xbox 720 sägs kräva konstant uppkoppling, har driftiga Neogaf-användare samlat intressanta Twitter-diskussioner med Microsoft Studios creative director Adam Orth. Han har en hel del att säga om konstant uppkoppling och tycks inte anse att det har någon som helst betydelse...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter morgonens nyhet om att Xbox 720 sägs kräva konstant uppkoppling, har driftiga Neogaf-användare samlat intressanta Twitter-diskussioner med Microsoft Studios creative director Adam Orth. Han har en hel del att säga om konstant uppkoppling och tycks inte anse att det har någon som helst betydelse.

Bland annat skriver Orth: "Sometimes the electricity goes out. I will not purchase a vacuum cleaner."

Bilderna nedan visar diskussionerna som många tolkat som ytterligare ett bevis på att Microsoft planerar en konsol som kräver konstant uppkoppling. Som lök på laxen har en annan utvecklare kommenterat saken på Evil Avatar, där personen skriver:

"Given that legally I cannot confirm or deny if this information is true, nor can I comment on rumor or speculation, all I can say is be sure to pay your ISP bills. ;-)"

Vad tror Gamereactors läsare, kommer Xbox 720 kräva konstant uppkoppling?

Microsoft om att kräva konstant uppkoppling
Microsoft om att kräva konstant uppkoppling


Loading next content