Svenska
Gamereactor
nyheter

Soup Nazi, Newman och Crazy Joe Davola på väg till Netflix

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du är ens lite insatt i populärkultur vet du såklart redan att vi talar om en av de bästa och mest inflytelserika sitcomsen genom tiderna - Seinfeld. Under sin storhetstid på 90-talet var den en koloss av nästan bibliska proportioner och överträffade allt annat (inklusive Friends) - vilket måste betraktas som extra speciellt eftersom det verkligen var en serie om ingenting.

Givetvis har Seinfeld aldrig riktigt lämnat oss, även om sista avsnittet sändes år 1998. Oavsett vilket land du bor i är chansen ganska stor att du hittar repriser av Seinfeld på TV. Men från och med den 1 oktober behöver du inte längre jaga dessa dåligt schemalagda repriser (med reklam), eftersom hela Seinfeld då kommer till Netflix.

Detta avslöjades på Twitter, med en nostalgisk trailer full av höjdpunkter från serien. Vi har alla sett den förut här på redaktionen, men är såklart oavsett detta redo när som helst att njuta av Kramers entré genom Jerrys dörr, Newmans motbjudande leende, Georges patetiska lögner och Elaines analyser om någon är "sponge-worthy" eller ej.

Soup Nazi, Newman och Crazy Joe Davola på väg till Netflix


Loading next content