Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Spider-Man, en Raid mer mera på väg till Marvel's Avengers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix har varit tysta om hur framtiden för Marvel's Avengers ser ut efter War for Wakanda-expansionen, men lovade förra veckan att berätta mer om detta ganska snart. Nu är det löftet uppfyllt... till viss del...

För studion har nu gett oss en ny översikt över vad och när mer innehåll ska släppas till Marvel's Avengers framöver. Där ser vi till exempel att planen som utlovat fortfarande är att Spider-Man ska lanseras till Playstation-utgåvan före 2022. I höst kommer raiden som är fokuserad på Klaw. Här möter vi bland annat en ny fiendetyp som heter Echoes.

Innan dess kommer den max Power Level höjas till 175, vilket bland annat görs för att utvecklarna inför ändringar och förbättringar av utrustningssystemet så att vi som är maxnivå får bättre utrustning och kan uppgradera ännu mer. Med tanke på det senare kommer resurserna också ändras så att allt utom fragment bara kan användas till en sak. Vi kan också förvänta oss ännu fler MCU-skinn och andra saker inspirerade av film- och serieuniversumet, samt ett antal andra saker du kan läsa mer om här i översikten nedan.

Marvel's Avengers

Relaterade texter



Loading next content