Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Rambo, Stranger Things och Danny Trejo dyker upp i Far Cry 6

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det faktum att Far Cry 6 fortfarande är ungefär en månad bort hindrar inte Ubisoft från att ge oss en ny trailer som beskriver deras planer för spelet efter lanseringen. Här upprepas att de som köper säsongspass kommer få spela som Vaas Montenegro, Pagan Min och Joseph Seed i tre tematiserade roguelite-lägen (baserade på deras respektive bakgrundshistorier) och njuta av en uppgraderad version av Far Cry 3: Blood Dragon. Det kommer dock även att finnas en hel del ytterligare innehåll som trevligt nog är gratis.

Det mest överraskande är tre så kallade Crossover-uppdrag. Dessa tre minikampanjer kommer att låta oss kriga med karaktärer från andra universum. Danny Trejo får äran att vara först ut innan vi ansluter oss till en "Rambo super-fan" i Rambo: All the Blood. Slutligen blir Yara i princip förvandlad till Stranger Things-världen Upside Down i The Vanishing.

Men det är inte heller allt. Vi får dessutom veckovisa Insurgencies där ett mål måste elimineras för att få bra utrustning, samt sex Special Operations som ger oss i uppdrag att hämta kemiska vapen som exploderar om de inte hålls kalla. Två av dessa kommer att vara tillgängliga från och med den 7 oktober, så det redan stora spelet blir därmed ännu större.

Kommer du att skaffa säsongspasset eller låter gratisinnehållet som tillräckligt?

HQ
Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.Loading next content