Svenska
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed bjuder på stora nyheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Epic Games gjorde ingen hemlighet av det faktum att den åttonde säsongen av Fortnite Chapter 2 skulle få betydande förändringar när de meddelade att den sjunde säsongen skulle avslutas helgen som var. Och de överdrev sannerligen inte.

I Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed lyckades vi som förväntat spränga moderskeppet i bitar, vilket nu lett till stora förändringar på banan. Stora mystiska kuber är utspridda över ön och förändrar omgivningarna, och är i sann Stranger Things-stil kopplade till en mörk dimension som heter The Sideways. Om du går in i eller sugs in i en av de portaler som kuberna skapat, kommer du flyttas till denna dimension och måste kämpa dig igenom en flock av vad som helt enkelt kallas Cube Monsters utan möjlighet att bygga någonting. Belöningarna som väntar om du lyckas är kanonfina med bland annat unika Sideways-vapen. En av de speciella sakerna med detta är att de kommer att göra extra mycket skada när de nästan är överhettade, så här handlar det om att hålla sig lugn i hektiska skottlossningar.

En annan speciell aspekt av den här säsongen är att vi måste arbeta tillsammans över hela världen för att göra striderna mot kubmonstren lite lättare. Genom att donera guldtackor kommer vi så småningom kunna bygga turret-stationer och andra försvarssystem som vi förväntar oss kommer väl till hands när finalen närmar sig.

När det gäller Battle Pass är detta också ganska fränt. Förutom att få Carnage från Marvel-universumet, kan vi även arbeta oss upp till ett Toona Fish-skin som du får färglägga exakt efter önskemål. Allt detta kan du se i två trailers nedan.

HQ
HQ
Fortnite
Fortnite
Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...



Loading next content