Svenska
Gamereactor
nyheter
Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Eternal Darkness är Phil Spencers favoritspel till Gamecube

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Igår firades det japanska 20-årsjubileet för Gamecube, vilken lanserades den 14 september 2001. I Europa fick vi vänta till den 3 maj året därpå, så för oss är det dags att fira 2022 i stället.

HQ

Även om Gamecube floppade rent kommersiellt och var Nintendos sämst säljande konsol någonsin (nej, vi räknar inte Virtual Boy som konsol) fram tills dess att Wii U släpptes, är det fortfarande ett underbart stycke hårdvara med flera utmärkta spel. Detta ledde till en hel del ljuva Gamecube-minnen på sociala medier under dagen. När det officiella Twitter Gaming-kontot frågade vilket Gamecube-spel som var det bästa, var Xbox-chefen Phil Spencer en av dem som svarade, och han gillar tydligen Silicon Knights klassiker Eternal Darkness: Sanity's Requiem mest av alla titlar till formatet.

Vi antar att detta kommer att leda till spekulationer och rykten om att Microsoft ska återuppliva serien, men förmodligen var det bara ett ärligt svar från Spencer - så hoppas inte för mycket. Med detta sagt, vilken var din favorittitel till Gamecube och skulle du vilja ha en remake eller uppföljare till Eternal Darkness?

Eternal Darkness: Sanity's Requiem

Relaterade texter

7
Nintendo återregistrerar Eternal Darkness

Nintendo återregistrerar Eternal Darkness

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Alltid lika vaksamma Siliconera har uppmärksammat att Nintendo återregistrerat Eternal Darkness för digital distribution. Det leder såklart till att man kan spekulera om...



Loading next content