Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians kommer inte till PC trots rykten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de spel som fanns med i den stora Nvidia-läckan för några dagar sedan var Halo 5: Guardians. Med tanke på att alla andra huvudspel i Halo släppts för PC, skulle det inte vara alltför förvånande om Master Chiefs femte titel också dök upp.

men tyvärr kommer detta inte att ske. Och källan är 343 Industries community manager Brian Jarrard, som har en teori om varför spelet listades i läckan, men skjuter nästan allt hopp i sank på Twitter:

"Maybe this was for "H5:Forge" but I can confirm there are no plans to bring H5 to PC. We know there's some demand for it, but as we've stated before, not in the cards as the studio is fully focused on Infinite and MCC. Will never say never, but nothing underway currently"

Så... i praktiken finns det lite hopp långt fram i tiden. Vi har dock svårt att se 343 Industries lägga resurser på detta istället för Halo Infinite inom en överskådlig framtid, så hoppas inte för mycket.

Halo 5: Guardians

Relaterade texter

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

R E W I N D ! Sex år efter premiären av Halo 5: Guardians backar vi bandet och ändrar betyget på den kanske svagaste delen i Bungies ultrapopulära spelserie...

Top 10: Halo-vapen

Top 10: Halo-vapen

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Det finns så otroligt, otroligt många riktigt välgjorda vapen i Bungies numer anrika actionserie. Hegevall har korat sina tio favoriter...



Loading next content