Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Var med och fira THQ Nordics 10-årsjubileum

Under de kommande dagarna ska vi ta en titt tillbaka på företagets rika historia genom en videoserie i tre delar...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Var med och fira THQ Nordics 10-årsjubileum

Tro det eller ej, men 2021 är det 10 år sedan THQ Nordic grundades. Under det senaste decenniet har företaget publicerat en mängd hyllade titlar i stora serier som Darksiders Genesis, Chronos: Before the Ashes och Desperados III. De har också varit ansvariga för att hjälpa till med att ta några av våra klassiska favorittitlar tillbaka från graven, däribland Destroy All Humans!, Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning och Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered som alla bär företagets stämpel.

För att fira deras msenaste milstolpe har vi producerat en videoserie i tre delar som ser tillbaka på företagets digra historia. I den första delen fokuserar vi på tio spel som verkligen har definierat THQ Nordic under dess tioåriga historia.

HQ

Under de senaste tio åren har THQ Nordics imponerande lista över spelserier blivit större och större. I vår andra video tar vi därför en titt på några av de speltitlar och serier som du kanske inte vet att THQ Nordic har hand om.

HQ

Missade du den officiella Anniversary Stream? Ingen fara, du kan se den igen här:

HQ

Utöver allt detta, kommer THQ Nordic även hålla en stor rea på Steam där några av dess största titlar förväntas få ganska rejäla rabatter.

Här på Gamereactor gör vi ibland ett avtal med en partner om att göra en eller flera informativa videor om en viss produkt. Detta innebär att videon här, även om den är producerad i enlighet med Gamereactor-teamet, är sponsrad, vilket du kan läsa mer om genom att klicka på länken ovan.



Loading next content