Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Quantic Dream gör Star Wars-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter lanseringen av Detroit: Become Human var det exklusiva avtalet med Sony om tre spel (vilket även omfattade Heavy Rain och Beyond: Two Souls) över för Quantic Dream, som fick börja leta efter andra möjligheter. Att döma utifrån ett nytt rykte från den franska Youtubern Gautoz, verkar det som om de bestämt sig för att arbeta med Disney på ett Star Wars-äventyr.

Källor till Dual Shockers hävdar dessutom att titeln redan har varit under utveckling i 18 månader, vilket innebär att det bör kunna visas upp inom en inte alltför avlägsen framtid. Efter att detta rykte läckt ut, postade den vanligtvis pålitliga insidern Thomas Henderson nedanstående bild på Twitter och verkade därmed instämma i uppgifterna. Om lasersvärdens färger (blått brukar anses vara Playstation och rött Nintendo) eller om det faktum att de är placerade som ett X (vilket brukar betyda Xbox) betyder något är upp till spekulation för var och en.

Vi skulle sannerligen inte ha något emot ett Quantic Dreams-äventyr baserat på Star Wars, men vad tycker du om den här idén, om den nu visar sig vara verklig?

Rykte: Quantic Dream gör Star Wars-spel


Loading next content