LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter

      Använd din gamla Xbox 360 Gamerpic till Xbox Series S/X

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Xbox 360 var och är fortfarande Microsofts mest sålda konsol hittills, och den blev enormt stor i framför allt Storbritannien och USA, men var också mycket populär i Norden samt i resten av Europa. Många människor skaffade sig en, och var och en hade en Gamerpic till sitt konto.

      Tyvärr är dessa riktigt lågupplösta och små med dagens standard, och många har sedan länge bytt ut dem. men om du ändå har nostalgiska minnen av din gamla Gamerpic, kan vi nu glatt berätta att du kommer att kunna ändra tillbaka till dem, samtidigt som bildkvaliteten förbättrats till Xbox One och Xbox Series S/X. För att göra detta måste du dock ha ett riktigt Xbox 360-konto, och genom att ändra bild där - påverkas alla senare Xbox-konsoler.

      Tyvärr finns funktionen för närvarande bara för medlemmar i Xbox Insiders-programmet, men vi vet åtminstone att det är på väg. Att få det här att fungera var tydligen mer omfattande arbete än man skulle kunna tro med tanke på att det bara är en äldre bild som används, vilket Eden Marie, engineering lead på Xbox, förklarar mer om i ett långt Twitter-inlägg.

      Minns du din gamla Xbox 360 Gamerpic och skulle du vilja gå tillbaka till den för maximal retrokänsla?

      Använd din gamla Xbox 360 Gamerpic till Xbox Series S/X

      Tack Pure Xbox



      Loading next content