Svenska
Gamereactor
nyheter

Will Smith vill spela Deadshot i The Suicide Squad-uppföljaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

James Gunns The Suicide Squad blev en rungande succé och även om inte undertecknad fann den speciellt underhållande så har filmtittare världen över mottagit den med öppna armar, ett plåster på såret som orsakades av Ayers version. En av de återkommande karaktärerna från första filmen vad Will Smiths Deadshot men skådespelaren själv var mystiskt frånvarande och ersatt av en storspelande Idris Elba. I en intervju med GQ så öppnar nu Will Smith upp kring karaktären och berättar att han gärna återvänder till rollen i den oundvikliga uppföljaren. Anledningen till att han inte var med i den första? Tydligen en krock i hans schema och vi ska tro Smith.

"Yeah, I was working and they were ready to shoot. It was a timing issue," Smith said of the reason for his absence, before asking, "They left Deadshot out, right?" After a confirmation from off-camera, he continued, "So Idris is playing a different character or is he playing Deadshot? All right, cool, so I can come back."

Ja vad tror vi om detta, vill du se Will Smith återvända till rollen som Deadshot eller ska den hädanefter spelas av Idris Elba?

Will Smith vill spela Deadshot i The Suicide Squad-uppföljaren
Namnet är Smith. Will Smith. Lönnmördare med rätt licens att skjuta.


Loading next content