Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Nytt Teenage Mutant Ninja Turtles-spel avslöjat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att Platinum Games jobbar på en efterföljare till underhållande nostalgikaramellen Transformers: Devastation, men istället för att göra ett nytt spel med robotar - så byter de serieförlaga. Den här gången är det nämligen Teenage Mutant Ninja Turtles som gäller.

Spelet har inte utannonserats ännu, men har läckt via Australian classification system (deras motsvarighet till Pegi). Den fullständiga titeln är Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, och får åldersmärkningen M eftersom det innehåller "mild themes", "moderate violence" och "very mild language".

Activision agerar utgivare och eftersom det åldermärkt just nu, tyder det på att detta är en av de 10 världspremiärer som ska visas på Game Awards nu på fredag. Eftersom Platinum satsade på klassisk design inför Transformers: Devastation, verkar det rimligt att tro att det vankas mer ljuv nostalgi och en tolkning av den tecknade 80-talsserien för Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.

Ser du fram emot ett Ninja Turtles-spel utvecklat av Platinum Games?

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Relaterade texterLoading next content