Svenska
Gamereactor
nyheter
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm är på väg till Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Oddworld-serien började som ett exklusivt spel till Playstation år 1997, men blev sedan exklusivt till främst Xbox i och med Oddworld: Munch's Oddysee samt Oddworld: Stranger's Wrath - innan den återigen främst blev en del av Playstation med Oddworld: New 'n' Tasty och Oddworld: Soulstorm.

Det sistnämnda släpptes redan i april för Playstation 4 och 5, men det ryktades tidigt att det handlade om en tidsexklusiv titel, och nu har just detta bekräftats. Oddworld Inhabitants har precis släppt teasern nedan där gamle Abe har upptäckt något, öppnar det och möts av ett grönt ljus och det välbekanta startljudet från Xbox. Trailern avslutas med att Abe säger: "They've always known you would come..."

Vi vet fortfarande inte när det kommer att släppas till Xbox eller om det kommer att finnas något nytt i denna version, men det åtminstone på väg. Du kan kolla in vår recension av Playstation 5-versionen här.

HQ
Oddworld: Soulstorm

Relaterade texter

0
Oddworld: Soulstorm är på väg till Xbox

Oddworld: Soulstorm är på väg till Xbox

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Oddworld-serien började som ett exklusivt spel till Playstation år 1997, men blev sedan exklusivt till främst Xbox i och med Oddworld: Munch's Oddysee samt Oddworld:...Loading next content