Svenska
Gamereactor
nyheter
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm får äntligen lanseringsdatum i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Plattformsspelet Oddworld: Soulstorm fick beröm för sin kreativa design när det släpptes tidigare i år till PC och Playstation, men somliga kritiserade också spelet för att vara lite för ofärdigt. Utvecklaren har sedan dess varit upptagna med att finslipa äventyret som ju snart även kommer till Xbox.

Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition utlovas erbjuda förbättrad spelkontroll, bättre AI för både vänner och fiender samt ett antal mindre förändringar. Dessutom ingår ett nytt Challenge-läge som intressant nog erbjuder unika utmaningar beroende på om du spelar till Playstation eller Xbox.

Tidigare avslöjades det att denna utgåva skulle släppas i november, och till skillnad från så många andra tycks utvecklaren Oddworld Inhabitans hålla sitt löfte. Som den nya trailern nedan visar ska Oddworld: Soulstorm släppas den sista dagen denna månad, alltså den 30 november. Då kommer du kunna skaffa Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition till PC, Playstation 5 och Xbox.

Du kan läsa vår ursprungliga recension av Playstation 5-versionen här.

HQ
Oddworld: Soulstorm

Relaterade texter

0
Oddworld: Soulstorm är på väg till Xbox

Oddworld: Soulstorm är på väg till Xbox

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Oddworld-serien började som ett exklusivt spel till Playstation år 1997, men blev sedan exklusivt till främst Xbox i och med Oddworld: Munch's Oddysee samt Oddworld:...Loading next content