Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Om du har Nordea kan du inte längre handla på Playstation Store

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Uppdatering: Nordea har meddelat Gamereactor att detta inte är ett fel, utan en uppdatering av deras användarvillkor i enlighet med svensk lag. Nordea säger dessutom att de varnat Sony för denna förändring i flera månader och att det därför åligger dem att informera sina kunder. Det enda kunden behöver göra är att registrera om sitt kort hos PlayStation så borde det fungera.

Har du som Nordea-kund haft problem med att köpa spel på Playstation Store på slutet? Du är inte ensam. Nordea bekräftar det faktum att det inte längre går att nyttja vare sig sitt bankkort eller kreditkort från deras bank, på Playstation Store. Det går inte heller att handla med ett Paypal-konto som är knutet till ett Nordea-kort, något som Playstation Support bekräftade för oss på Gamereactor för en dryg timme sedan. Orsaken till detta vill vare sig Nordea eller Sony Sverige gå in på men allting blockeras när man försöker handla spel eller exempelvis V-Bucks i Fortnite, och som svar på när detta kan komma att bli löst, svarar Nordea att de inte vet. Sonys support menar att det enda sättet för Nordea-kunder att köpa spel på Playstation Store för tillfället är att åka på någon av de stora elkedjorna, köpa presentkort, skrapa fram numret och använde det, istället.

Om du har Nordea kan du inte längre handla på Playstation Store
När Nordea kan tänkas lösa detta problem som inte retts ut på en dryg månad nu, vet de inte själva.


Loading next content