Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

OMEN och HyperX är en perfekt matchning för alla gamers

Vi tar en titt på några av de senaste produkterna från OMEN- och HyperX-portföljen i en mastig genomgång...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det finns inget bättre tillfälle än att investera i produkter från OMEN och HyperX. Efter att HP - bolaget bakom OMEN - köpte HyperX år 2021 är de två teknikföretagen, som är kända för sina datorer, bildskärmar och tillbehör för spelare, närmare sammankopplade än någonsin tidigare.

Ett av de viktigaste målen för företagen har alltid varit att skapa den bästa möjliga spelupplevelsen. Både OMEN och HyperX har haft ett nära samarbete under de senaste åren för att utveckla produkter som löser det. Till exempel har OMEN Gaming Hub-plattformen kontinuerligt förbättrats. Genom att integrera OMEN- och HyperX-ekosystemet är det den perfekta programvaran för att hantera och maximera datorns spelprestanda och spelupplevelse. Med Gaming Hub kan du anpassa och optimera grafik- och processor-inställningar, justera RGB-färger och belysning i produkter från OMEN- och HyperX. Du kan också enkelt och snabbt lokalisera och starta dina favoritspel utan att behöva tänka på vilken plattform du köpt spelet på. När du spelar kan Gaming Hub frigöra RAM-minne, allokera internethastighet. Med mjukvarans Booster-funktion kan spelprestandan öka med upp till 10% fler frames och via Eco Mode får du upp till 20 % mer batteritid. Med andra ord är OMEN Gaming Hub skapad för att ge dig en skräddarsydd, kraftig och personlig upplevelse.

Tidigare i år lanserade OMEN ett antal nya produkter där potentialen med OMEN Gaming Hub blivit ännu tydligare. Ta OMEN Transcend 14 som ett exempel. Med sin slimmade och diskreta profil med en vikt på mindre än 1,6 kg är den perfekt att använda i mängder av situationer, oavsett om det är hemma, på resa eller på jobbet. Den har ett unikt RGB-tangentbord och levereras med den nya processorserien, Intel Core Ultra. Processorn ger inbyggda AI-funktioner, som hjälper dig med arbets- eller studierelaterade uppgifter, och gör att de flesta av dagens AAA-spel kan spelas med maxinställningar. Med Nvidia RTX 40 Series GPU och en magisk display med 2,8K-upplösning och 120Hz uppdateringsfrekvens via en HDR OLED-panel är det en perfekt bärbar dator för både spel och underhållning.

OMEN och HyperX är en perfekt matchning för alla gamersOMEN och HyperX är en perfekt matchning för alla gamers

Tillsammans med OMEN Gaming Hub kan du anpassa både prestanda och utseende så att OMEN Transcend 14 inte drar till sig uppmärksamhet när du arbetar på kontoret eller studerar i biblioteket. När du spelar kan du växla till livfulla och glödande färger, maximera fläktarna och dedikera prestandan till att pressa spelinställningar till max på endast ett fåtal sekunder.

OMEN Transcend 14 med HyperX Cloud III Wireless är utformad för att vara de perfekta följeslagarna direkt från start och löser ett vanligt problem med en bärbar speldator - begränsade portar.

HyperX Cloud III Wireless har 53 mm Neodymium-element, 10 Hz - 21 kHz frekvensområde, 111,94 dB känslighet och är X Spatial Audio-aktiverade från början, allt med en konstruktion som är mer bekväm och hållbar än sina föregångare så du kan spela eller behålla din koncentration i timmar. Tack vare OMEN- och HyperX-ekosystemet har hörlurarna en fantastisk och mycket intuitiv dongle-fri anslutning med OMEN Transcend 14, vilket gör dem till en match made in heaven. Genom att spara en port kan du ansluta en mus eller ett tangentbord samtidigt som du laddar din telefon. Väldigt praktiskt!

HQ


Loading next content