Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Omni-Man från Invincible uppvisad i Mortal Kombat 1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mortal Kombat har i och med deras senaste installationer i spelserien adderat en mängd älskade karaktärer från andra film- och TV-serier. I Mortal Kombat 9 fick vi exempelvis spela som Freddy Krueger från A Nightmare on Elm Street, i Mortal Kombat X lirade vi bland annat som Leatherface och i Mortal Kombat 11 gjorde även Terminator ett gästspel.

Som vi redan vet kommer Mortal Kombat 1 också innehålla ett par gästkaraktärer. Redan innan lanseringen fick vi veta att Quan Chi, Ermac, Peacemaker, Homelander, Takahashi Takeda och Omni-Man kommer att släppas vid ett senare tillfälle. Nu har vi fått veta att Omni-Man från serietidningen och TV-serien Invincible är den första att släppas och kommer att anlända någon gång i november. Vi har till och med fått se en trailer som visar upp kämpen och precis som vi väntat oss, blir det mycket blod. Kika själv in det här nedanför!

HQ

Relaterade texter

Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

NetherRealms kämpar är tillbaka för att sparka stjärt på blodigast tänkbara sätt i ett helt omstartat universum. Vi har kollat in om det lever upp till sin potential...Loading next content