Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

One Piece blir live action-serie på Netflix

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Teamet bakom succémangan och animen One Piece har länge försökt göra en live action-version av piratäventyret och skaparen Eiichiro Oda har tidigare gått ut med att de har diskuterat saken med en Hollywood-studio för att göra verklighet av det hela. Nu meddelar han att Netflix kommer att producera härligheten, att man redan är klar med castingen av serien och att man kommer att dela med sig av detaljer om detta senare.

Den första TV-säsongen kommer att bestå av tio avsnitt och sker i samarbete med Tomorrow Studios, som ju också arbetar på live action-versionen av Cowboy Bebop. Steven Maeda (Lost, The X-Files) agerar showrunner och kommer även att skriva och agera exekutiv producent med Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D., Luke Cage). Vad tycker du om One Piece? Låter en Netflix-version som en bra idé?

One Piece blir live action-serie på Netflix
Yar har fiddle-dee-dee, being a pirate is alright with me!

Tack DeadlineLoading next content