Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

OpTic Texas har äntligen en tränare

Med säsongens sista Major igång har Call of Duty League-teamet ropat in en CoD-veteran för rollen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som en konstig sak att säga, men OpTic Texas Call of Duty League-laget har varit utan en definierad tränare i månader, sedan januari för att vara exakt. Detta beror på att Raymond "Rambo" Lussier ursprungligen tappades för rollen såväl som att vara lagets general manager, men en intrateam-spott ledde till att han drog sig ur tränaruppgifterna, och därmed har rollen varit tom sedan dess.

Tja nu när vi är igång med den sista Major av säsongen 2023, och med alla ögon på Championship Weekend om några veckor, har Texas äntligen tecknat en tränare, med det här jobbet som faller på en tidigare CoD-professionell - en av de bästa att göra det på det.

Den trefaldige världsmästaren Damon "Karma" Barlow har skrivit på med Texas för att vara deras tränare för resten av säsongen, vilket innebär att alla bitar är på plats för laget att säkra sitt första mästerskap som Texas (andra om du räknar dess arv som en del av Dallas Empire).

Call of Duty: Modern Warfare II
Photo: OpTic Gaming

Relaterade texterLoading next content