Svenska
Gamereactor
nyheter
The Lord of the Rings: Return to Moria

Original-Gimli gör rösten till Gimli i The Lord of the Rings: Return to Moria

John Rhys-Davies återvänder till Middle-earth i sin paradrollför det kommande äventyret som släpps nästa vecka...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om en vecka återvänder vi till Midgård i The Lord of the Rings: Return to Moria. Det här spelet är en överlevnadstitel som utspelar sig under den fjärde åldern, och skildrar en samling dvärgar när de beger sig tillbaka till det förlorade kungariket Moria för att bryta det ur orkernas klor och återföra det till sin forna glans. Uppdraget leds av ingen mindre än Gimli från Sagan om ringen, och en sådan ikonisk karaktär måste givetvis hanteras varsamt. Utvecklaren Free Range Games låter nu därför avslöja att just den person som porträtterade karaktären i Peter Jacksons filmer återvänder för att låna sin röst till karaktären ännu en gång.

John Rhys-Davies är alltså tillbaka som Gimli i äventyret, och som en första försmak av hur denna gestaltning har vi nu fått titelns öppningssekvens. Videon förklarar hur resan för att återta Moria kom till, och ger även en teaser av vad spelet kommer bjuda på.

Kolla in öppningsfilmen nedan. The Lord of the Rings: Return to Moria har premiär till PC den 24 oktober, och kommer till Playstation 5 och Xbox Series S/X vid ett senare tillfälle.

HQ
The Lord of the Rings: Return to Moria
"Give me your name, horse master, and I shall give ya mine!"

Relaterade texterLoading next content