Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League har delat detaljer om nästa veckas Pro-Am

Vi känner nu till grupperna för turneringen och fästet för evenemanget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard kommer att vara värd för en Pro-Am-turnering för att starta säsongen 2023 Overwatch League nästa vecka, och eftersom vi är precis på väg att det evenemanget startar har den kaliforniska spelutvecklaren nu delat lite information om turneringen.

Vi får veta om grupperna för Pro-Am och till och med fästet, och när det gäller vad detta kommer att inkludera och vara, belyser grafiken nedan allt du kan behöva veta.

Overwatch 2

När det gäller när spel kommer att äga rum får vi veta att Pro-Am kommer att starta med matcher klockan 20:00 GMT / 21:00 CET, och att för att hjälpa Contenders spelare i Europa arbetar Blizzard med att inrätta en anläggning i London, så att EMEA-lag kan tävla med "acceptabla pingnivåer."

Annars finns kartpoolen för turneringen nedan, och när det gäller schemat för OWL's Spring Stage lovas vi mer information och nyheter inför starten den 27 april.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content