Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch Leagues coach och årets rookie har utsetts

Och ytterligare tre lag har eliminerats från slutspelet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är i slutskedet av Overwatch League-slutspelet 2022 och säsongen just nu. Som vi har gjort under veckan kan vi nu rapportera om vilka som har utsetts till Årets tränare och Årets Rookie, samt de ytterligare tre lag som har eliminerats från slutspelet.

Om man tittar på årets tränare går äran för 2022 till London Spitfires Christopher "Christfer" Graham, som har lett laget till en mycket bättre uppvisning än vad som har erbjudits under de senaste åren.

När det gäller årets rookie gick det till San Francisco Shocks Dong-Hyun "Proper" Kim för att ha visat sig vara en dominerande skadestjärna under året.

Om man tittar på själva Playoff-fästet, efter gårdagens matcher, har London Spitfire, Seoul-dynastin och Hangzhou Spark alla eliminerats, vilket innebär att det bara finns tre franchiser som fortfarande tävlar om titeln. De är San Francisco Shock och Houston Outlaws, två lag som kommer att spela varandra om en plats i Grand Finals där de kommer att möta den andra återstående listan, Dallas Fuel. Var noga med att fånga de två sista matcherna när de börjar om cirka 15 timmar.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content