Svenska
Gamereactor
nyheter
Panzer Dragoon: Remake

Panzer Dragoon: Remake släpps på kassett

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de största överraskningarna på årets E3 för äldre Sega-fan, var såklart det faktum att klassiska Panzer Dragoon ska få remake-behandlingen. Panzer Dragoon: Remake, som spelet heter, kommer att släppas exklusivt till Nintendo Switch sent i år (även Panzer Dragoon Zwei ska göras om och släpps senare). Eftersom detta är en titel som framför allt tilltalar en publik som större delen av sitt liv köpt spel fysiskt och samlare - kan vi nu glädjande nog berätta att det blir en fysisk utgåva på kassett även av detta.

Det var via Twitter som utgivaren Forever Entertainment lät meddela:

"Your dreams came true! Panzer Dragoon: Remake will receive a physical release! Keep an eye on our social media for more details!"

Inlägget retweetades för övrigt av Limited Run Games, vilket rimligen är ett tecken på att de är inblandade i den fysiska utgåvan av spelet. Vi utgår från att det kommer få en hyggligt begränsad tryckning, trots allt, och att spelet kan komma att bli ett av de mer eftertraktade bland samlare i framtiden, eller vad säger du?

Panzer Dragoon: Remake
HQ

Relaterade texter

8
Panzer Dragoon: RemakeScore

Panzer Dragoon: Remake

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hegevall minns mycket väl när han som snorig tonåring införskaffade originalet. Hur står sig Pansardraken idag?

1
Panzer Dragoon: Remake ute nu till Switch

Panzer Dragoon: Remake ute nu till Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Megapixel Studio överraskar rejält genom att utan förvarning nu släppa Panzer Dragoon: Remake till Switch. Därmed kan du nu ladda ner en av tidernas bästa rälsskjutare...Loading next content