Svenska
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs: Legion

PC-, Playstation- och Stadia-spelare kan prova Watch Dogs: Legion gratis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft inleder september månad med ännu ett gratis 'prova på'-erbjudande. Denna helg (3-5 september) kommer PC-, Playstation- och Google Stadia-användare kunna testa Watch Dogs: Legion-kampanjen och onlineläget utan kostnad. Du får som vanligt behålla din sparfil om du sedan väljer att köpa spelet - som dessutom rabatteras i samband med detta.

Så sent som förra månaden bjöd utgivaren in spelare att kolla in Far Cry 5 på samma premisser inför lanseringen av dess kommande efterföljare. Du kan kolla in hela listan med rabatter som är tillgängliga i helgen nedan:


  • PC via Ubisoft Store och Epic Games Store: 60% rabatt på Standard, Deluxe, Gold och Ultimate Editions samt 25% rabatt på Season Pass.

  • PC via Stadia Pro: 55% rabatt på Deluxe Edition och 50% rabatt på Gold Edition.

  • Playstation 4 och Playstation 5: 55% rabatt på Deluxe Edition och 50% rabatt på Gold Edition.

Watch Dogs: Legion

Relaterade texter

Watch Dogs: LegionScore

Watch Dogs: Legion

RECENSION. Skrivet av Sebastian Lundin

Min arma hjärna har försökt ställa om till vänstertrafik i en totalitär framtidsversion av London som är övervakat till den milda grad att du inte ens kan klia dig i skrevet utan att regeringen har ett ord att säga om saken...

Watch Dogs: Legion läggs ner

Watch Dogs: Legion läggs ner

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Watch Dogs: Legion fick det kämpigt redan när det lanserades i oktober 2020, men det blev faktiskt värre efter de första uppdateringarna. Efter lagringsproblem, krascher...



Loading next content