Svenska
Gamereactor
nyheter
Pentiment

Pentiment körs i dubbla bilduppdateringen till Playstation 5

Den som har Playstation 5 kan lira Obsidians rollspel i 120 bilder per sekund mot 60 för Xbox Series X...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan släpptes Obsidian Entertainments hyllade peka/klicka-rollspel Pentiment till Playstation och Switch. Även om det är ett spel som inte kräver särskilt mycket av hårdvaran och där bilduppdatering kvittar, så vill ju vi gamers gärna att det ska flyta på så bra som möjligt, och det visade sig snabbt att utvecklarna gjort sitt jobb med konverteringsarbetet.

Kanske lite för bra. För Playstation 5-versionen gick att spela i 120 bilder per sekund, vilket är dubbelt upp mot Xbox Series X. Det här fick många att reagera eftersom det betyder att ett före detta Xbox-exklusivt spel inte bara kommer till värste konkurrenten, utan dessutom är en bättre utgåva.

Innan det hann utvecklas till något slags storm på sociala medier, tog dock spelets director Josh Sawyer till orda på X och förklarade att det bara rör sig om en bugg, och att 120 bilder per sekund är på väg även till Xbox Series X inom kort.

Pentiment
Pentiment finns ute nu till både Playstation och Switch.

Relaterade texter

7
PentimentScore

Pentiment

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Obsidians medeltida rollspel Pentiment bjuder på flera saker vi aldrig sett förr och en förvånansvärt historiskt korrekt berättelse som fått massor av kärlek...

1
Obsidian vill släppa Pentiment till Switch

Obsidian vill släppa Pentiment till Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ett av de bästa spelen 2022 var det medeltida mordmysteriet Pentiment, vilket utvecklades av Obsidian Entertainment som ett drömprojekt av game director Josh Sawyer och...Loading next content