Svenska
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Persona 5 Royal kan inte uppgraderas gratis till Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Persona 5 Royal släpps till PC, Switch och Xbox i höst, vilket innebär slutet på årtionden av seriens exklusivitet för Playstation-konsoler (undantaget spin-offs som Persona 4: Arena och Persona 5 Strikers).

Playstation-fans har lyckligtvis också något att se fram emot eftersom Persona 5 Royal även lanseras till Playstation 5 i samband med de nya utgåvorna. Men om du redan äger spelet till Playstation 4 kan du tyvärr inte räkna med att få den uppgraderade versionen gratis eller ens till ett rabatterat pris. Detta meddelar Atlus i en FAQ om spelets kommande versioner.

Det har blivit ganska vanligt med kostnadsfria (eller kraftigt rabatterade) uppgraderingar från den föregående konsolgenerationen till den nuvarande, men så är det inte fallet här. För att se det positivt är dock Persona 5 Royal kompatibelt till Playstation 5 om du har den gamla versionen.

Persona 5 släpptes ursprungligen till Playstation 3 och Playstation 4 år 2017 (2016 i Japan), och med tanke på hur bra det är ser vi fram emot den uppdaterade utgåvan. Det kommer även ingå med Game Pass samma dag som den nya versionen har premiär, det vill säga den 21 oktober.

Persona 5

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Persona 5Score

Persona 5

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Den hyllade rollspelsserien har äntligen återvänt. Mathias berättar allt om sitt dubbelliv, som skolelev om dagarna och gentlemannatjuv om nätterna...

1
Persona 5 har sålt 3,2 miljoner exemplar

Persona 5 har sålt 3,2 miljoner exemplar

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Persona-serien startade som ett nischspel för en japansk publik, men precis som Final Fantasy och Dragon Quest har det med tiden blivit ett internationellt fenomen som...Loading next content