Svenska
Gamereactor
nyheter
Persona 5 Royal

Persona-serien har nått 15,5 miljoner sålda exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sega Sammy har visat upp sin årsrapport, där året slutade den sista mars, och där finns alla typer av siffror om allt från Pachinko till leksaker. Men mest intressant för oss är så klart spelsiffrorna. De visar att Persona-serien sålt ytterligare en halv miljon exemplar sedan året innan och nu når upp till 15,5 miljoner. Det är dock mindre än tre andra av deras största serier. Shin Megami Tensei är nu uppe i 19 miljoner sålda exemplar, en ökning med 1,3 miljoner från året innan. Football Manager sålde en miljon under året och har nu nått 25 miljoner sålda exemplar. Alla tre är dock långt ifrån Total War-serien som nu är uppe i 40,4 miljoner sålda exemplar, upp med 2,6 miljoner.

När det gäller Persona-serien är det den femte delen i serien som är den riktiga storsäljaren. Persona 5 (tillsammans med Persona 5: Dancing in Starlight, Persona 5 Royal, och Persona 5 Strikers) står för 46,6% av hela seriens försäljning med 7,22 miljoner exemplar. 77% av denna försäljning står personer utanför Japan för.

Persona 5 Royal

Relaterade texter

0
Persona 5 Royal (PC)Score

Persona 5 Royal (PC)

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har rånat parallella skuggdimensioner på skatter, i jakten att rehabilitera ondskefulla människor, och klara livet som student i denna femma på nya format...

7
Persona 5 RoyalScore

Persona 5 Royal

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

Ville du stjäla vuxnas hjärtan som tonåring? Olof har revolterat i Persona 5 Royal...



Loading next content