Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza 6: The Song of Life

Phil Spencer antyder japanska rollspel till Xbox på E3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är bara lite drygt en månad kvar tills E3 drar igång och det spekuleras och önsketänks en massa i sociala medier om vad som komma skall. Ett sådant exempel hittar vi på Twitter där en gamer frågade Xbox-chefen Phil Spencer om det kommer visas några japanska spel till Xbox One på Microsofts presskonferens, och här är vad Spencer hade att säga om saken:

"As of now, yes. Things can change but like last year I wanted to make sure we supported our Japanese publishers on our stage and this year we are working to do the same. It's important to us."

En annan person var uppenbarligen sugen på Yakuza till Xbox One och frågade Spencer om han inte funderat på att jobba med Sega för att släppa dessa Playstation-exklusiva spel även till Microsofts konsoler. Angående detta svarade han:

"Yep, Sega has a lot of good franchises that would be cool to see come over."

Klockan 22:00 den 10 juni kör Microsoft igång sin E3-presskonferens. Då får vi se om Spencer levererar något japanskt rollspel och om det är så att Yakuza-spelen är på väg till Xbox One. Är detta något som även du önskar dig?

Yakuza 6: The Song of Life
Yakuza till Xbox-konsolerna är efterfrågat.

Relaterade texterLoading next content