Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Philadelphia Fusion presenterar tränarstaben 2023

Några bekanta ansikten kommer att återvända till Overwatch League-laget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Hittills har Overwatch League-lågsäsongen handlat om rosterutgåvor och lag som bestämmer sig för att skilja sig från ett gäng av sina spelare och tränarstab. Men idag kan vi faktiskt rapportera om en värvning, eller snarare förlängning, eftersom Philadelphia Fusion har avslöjat de individer som kommer att coacha sin lista för säsongen 2023.

Trion kommer att vara huvudtränare Cho "J1N" Hyo-Jin och assisterande tränare Kim "Chara" Jung-yeon och Cho "Sungmin" Sung-min. Alla tre var en del av tränarstaben 2022, så åtminstone Fusion har lite stabilitet här, efter sitt senaste beslut att ladda ner ett gäng spelare, inklusive veteranen Lee "Carpe" Jae-hyeok, som hade varit med i laget sedan den första säsongen av OWL.

Eftersom lågsäsongen kommer att fortsätta i flera månader till kommer vi sannolikt inte att höra om vem som kommer att utgöra Fusions 2023 -lista förrän i slutet av december / början av januari.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content