Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Rising: Revengeance

Platinum Games firar Metal Gear Risings tioårsjubileum den 21 februari

Är det en remaster på väg, eller kanske en remake? Vågar vi rent av hoppas på Raidens återkomst i en riktig uppföljare?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Platinum Games meddelar att de den 21 februari kommer fira tioårsdagen av Metal Gear Rising. Titeln släpptes till Playstation 3 och Xbox 360 den 19 februari 2013, och många har hoppats att studion ska hylla Raidens historia efter händelserna i Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots med en remaster, remake eller till och med en uppföljare.

Skådespelaren som gör Raidens röst antydde nyligen på Twitter att något är i görningen (vilket vi rapporterade om) och nu har Platinum Games själva fastställt att de tänker uppmärksamma jubileet:

Den 21 februari är detr dags alltså. Därmed verkar det som att 2023 kan bli året då vi får se en återupplivning av Metal Gear-serien, eftersom Konamis producent Noriaki Okamura i slutet av 2022 meddelade att flera stora utannonseringar skulle komma från serien. Vi tror på en remake av det första Metal Gear Solid eller Metal Gear Solid 3: Snake Eater (vilket det ryktats om), men mer Metal Gear Rising vore sannerligen heller inte fel.

Vad tror och hoppas du på att Platinum Games har på gång?

Metal Gear Rising: Revengeance

Relaterade texter

Metal Gear Rising: RevengeanceScore

Metal Gear Rising: Revengeance

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Flera producenter och förseningar senare har det äntligen blivit dags att släppa Revengeance där Raiden gör storstilad comeback som cyberninja med kromat skrev. Jonas Mäki har recenseratLoading next content