Svenska
Gamereactor
nyheter
Jurassic World Evolution 2

Playstation Plus Essential-spelen för juni har utannonserats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sista onsdagen i månaden är det alltid samma visa. Så länge de inte läckt ut i förväg, vilket de för en gångs skull inte gjorde denna gång, så avtäcker Sony alltid nästa månads Playstation Plus Essential-spel. Juni månads titlar visade sig vara kompetenta, om än något säkra kort.

Först ut var årets NBA-upplaga utvecklat av Visual Concepts och 2K Sports, NBA 2K23. Kollegan Vahlström menade i sin recension att det var ett mycket bra, snyggt och innehållsrikt basketspel i grunden, som dock smutsats ner en del av sportgenrens numera sedvanliga mikrotransaktioner.

Näst ut var dinosaurieparksimulatorn Jurassic World Evolution 2, vilket Lindman tilldelade en stabil åtta i betyg för drygt ett och ett halvt år sedan. Hans utlåtande löd: "Underhållande och belönande spelbarhet, välbalanserat, trogen sin filmlicens, vackert och detaljrikt", med en något underväldigande kampanj på minussidan.

Sista titeln som kommer till Ps Plus under juni månad är det stiliserade samruajspelet Trek to Yomi, vilket styrs i två dimensioner i enbart svart och vit färg. Vår brittiske kollega Ben Lyons gav även det en åtta i betyg, och sammanfattade det med orden "Visuellt slående, superb design, läckert kamerarbete, komplext och utmanande stridssystem, härligt berättande". Dock skulle äventyret behövt vara längre och bjuda på en mer spännande historia för att aspirera på högre betyg.

En mycket bra månad då, enligt vår betygsnyckel. Håller du med? Och är det några spel du tänker testa?

Jurassic World Evolution 2
Samtliga spel släpps till både Ps4 och Ps5 den 6:e juni.

Relaterade texter

2
Jurassic World Evolution 2Score

Jurassic World Evolution 2

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

Måns har uppfostrat bångstyriga skräcködlor och byggt imponerande kåkar i en uppföljare som gör det mesta rätt...



Loading next content