Svenska
Gamereactor
nyheter
Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Playtonic utökar verksamheten och arbetar på flera nya spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spekulationerna började hagla när Playtonic, skaparna av Yooka-Laylee och Yooka-Laylee and the Impossible Lair, meddelade att ett namnbyte var på gång och att det fanns en god anledning till detta. Bland annat var det många som hoppades att de skulle göra ett nytt Donkey Kong Country eller ett Banjo Kazooie. Men sanningen visar sig vara något helt annat.

Playtonic har bestämt sig för att göra nästan det motsatta genom att även bli en utgivare av spel via det som helt enkelt kallas Playtonic Friends. Samtidigt kan britterna avslöja att de arbetar med ett antal spel även för tillfället. Det handlar heller inte bara om Yooka-Laylee-universumet, så det låter som att studion har något helt nytt gång.

När det gäller förlagssidan finns det redan tre utvecklare som har gått ihop med Playtonic Friends: BPM: Bullets Per Minute-gänget hos Awe Interactive, Slime-san-studion Fabraz och OK Golf-skaparna okidokico. Tyvärr vet vi inte vilka spel som är aktuella, men mer information om detta utlovas senare i år. Medan vi väntar på det kan du titta på den fina reklamfilmen för dem här nedan.

HQ
Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Relaterade texterLoading next content