Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Pokémon Go utökas med Alola-region imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår var det den årliga Pokémon-dagen och det firades framför allt med utannonserandet av en nionde generation av Nintendos fickmonster. En annan nyhet är att även Pokémon Legends Arceus fått en uppdatering, och det bjöds också på ett nytt tillkännagivande för Niantics augmented reality-titel Pokémon Go.

I en kort teaser-video avslöjas att Generation 7 anländer till det populära mobilspelet redan i morgon, den 1 mars, med lanseringen av en ny säsong som är inspirerad av den tropiska regionen Alola. Även om det redan nu finns några Pokémon från Generation 7 tillgängliga i spelet, kommer den här säsongen lägga till en mängd andra Pokémon från Generation 7 som tränare kan leta efter och fånga.

Detta inkluderar såklart de tre startmonstren från regionen; Rowlett, Litten och Popplio - samt några andra varelser som sedan dess har antytts, inklusive Pikipek, Rockruff och den legendariska Tapu Koko. Eftersom säsongen börjar imorgon kan du räkna med att fler detaljer presenteras inom kort.

Pokémon Go

Relaterade texterLoading next content